nahrávám

MAJÍ POŘÁDNÉ HAMBÁČE!

 

MAJÍ POŘÁDNÉ HAMBÁČE!

MAJÍ POŘÁDNÉ HAMBÁČE!

Mají pořádné "hambáče" z kvalitního masa
Stříbro - V loňském roce se ve Stříbře otevřela nová provozovna Lucky Burger, která nabízí rychlé a dobré občerstvení v neméně zajímavém prostředí. Najdete ji poměrně rychle, stačí říci, že je naproti České spořitelně, přesná adresa je Husova 92.

Majitelem provozovny je Richard Schwarz. Obchod začal rychle vzkvétat , o hamburgry a pizzy je takový zájem, že od letoška se rozhodli pro rozvoz domů.
Více se dozvíte v následujících řádcích, kdy mi na otázky odpoví provozní firmy Simona Schwarzová.

Kdy a proč vznikl nápad udělat ve Stříbře nabídku burgerů a pizzy?
Podle mých informací nápad na otevření bistra vznikl již před několika lety. My s manželem jsme se do toho připletli zhruba před třemi lety, v době kdy já jsem ještě studovala na vysoké škole, ve které na dále pokračuji. No, a právě před třemi lety se začalo vše vyvíjet až do dnešní podoby. Nejprve jsme uvažovali jen o pizzách, ale nakonec jsme přidali i burgery.


Jak jste získali tento zajímavý prostor pro podnikání?
S prostorem jsme měli štěstí, protože celý objekt je majetkem rodiny.

Čím vším jste museli projít při cestě za zprovozněním? 
Tak jako u každého začínajícího podniku toho bylo mnoho a trvalo dlouho, než jsme dali vše dohromady až do současné podoby, která stále není finální.  Bylo toho tolik, že jen o tom by se dal napsat celý článek, a tak jen pro představu uvedu pár bodů. Museli jsme provést různé stavební úpravy interiéru tak, aby byl vůbec vhodný pro gastro provoz. K našemu velkému překvapení nás velice zdrželo navržení odpovídající vzduchotechniky pro odvětrání prostor, byl to nelehký úkol i z toho hlediska, že se jedná o poměrně starý dům, a tak se musela najít ta nejvhodnější cesta kudy vzduchotechniku vést. Poté následovalo plánování rozvržení prostor do třech částí, aby se nám sem vešlo vše, co bylo potřebné, tedy kuchyně, bar a prostor pro zákazníky. V průběhu jsme samozřejmě vše museli konzultovat s hygienou a dalšími orgány. Následně sehnat vhodné vybavení.  Byla to dlouhá a mnohdy trnitá cesta, ale myslíme si, že se nám to vcelku povedlo. 

Co dnes všechno nabízíte?
V současné době nabízíme skvělé pizzy, burgery, čerstvé saláty, začali jsme dělat i čerstvé tortilly. Dále pak nabízíme řadu moučníků a lahodnou kávu. Do budoucna bychom ještě chtěli zařadit různé sezónní nabídky, plánujeme určitě různé letní variace svěžích salátu nebo domácí limonády.

Dle strávníků máte výjimečné burgery, čím by to mohlo být?
Jsme rádi, že jsou naši strávníci spokojeni. Snažíme se vybírat jen ty nejkvalitnější suroviny a dáváme si záležet na každém jídle které prodáváme. Baví nás to a baví nás, když vidíme, že u nás lidem chutná a o to víc se snažíme, aby to tak bylo i nadále.

Mládež si zase chválí vaše akce, kdy za jednu cenu získá celé menu? Jaká to třeba jsou?
V současné době nabízíme malá a velká menu, která jsou rozdělena podle velikosti burgeru, ale pracujeme na změně nabídky, která by měla přijít během několika týdnů, a tak se menu trochu změní.

Jaké máte plány do budoucna?
Jak jsem již zmiňovala výše, určitě plánujeme různé sezónní nabídky, takže se mají všichni na co těšit. Rádi bychom také něco udělali  se zevnějškem objektu, aby se u nás lidem líbilo ještě více, ale to tak úplně nezáleží na nás. 

Byl zájem i o rozvoz, jak si mohu lidé objednat domů?
Zatím si mohou lidé objednávat na tel. +420 727 912 836, a to tak, že si objednávku vyzvednou osobně u nás. Ale kdo sleduje naše FB stránky ví, že už chystáme i rozvoz. Ten bychom rádi spustili od poloviny února. Pak už si budou moci všichni objednat a počkat si v pohodlí domova.

Jaká je vaše pracovní doba?
Pracovní dobu měníme v závislosti na období a počtu zaměstnanců, v současné době jsme tu jen tři, a tak je to pro nás všechny náročné. Teď máme otevřeno od pondělí do pátku od 11:00 do 21:00. Ale když se nám podaří najít nějakou posilu týmu, rádi bychom měli zase otevřeno 7 dní v týdnu.

Co vzkážete čtenářům a zákazníkům?
Myslím si, že mohu za celý tým LB vzkázat Stříbru "mějte LUCKY den" !

M. Sihelská

Dodatek: Nepíši o ničem, co nevyzkouším. Takže - tady jsem už ochutnala všechno, kromě sladkého. Oblíbila jsem si rancher burger, prostě dokonalou souhru chutí (hovězí, vejce, slanina). Z čeho mám radost, je to, že jde fakt o kvalitní maso a nikdy se mi nestalo, že bych měla burgra syrového či špatně dochuceného. A myslím, že se to ani nestane, mají dobrého kuchaře. Dávám si i pizzu a saláty, u pizzy je trošku jiné těsto, ale to je právě to mňam! K salátům doporučuji bylinkovou zálivku! 
Vlastně jedinou nevýhodou nych viděla jen to, že nejsou na hlavní třídě, ale jak to tak pozoruji, těch pár metrů bokem si každý pro dobrý oběd rád zajde.

Za mě jednička!



Máte také zájem o článek? Kontaktujte mě!



Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!

Doporučené firmy

TYTO STRÁNKY

ZAŠTIŤUJE MODELKA

KATEŘINA VOTAVOVÁ

www.rooseveltfashionstore.cz

IMAGE:

IMAGE:

IMAGE:

 

IMAGE: